Η NOVAPAX HELLAS ξεκίνησε το 1986 σαν ένα απλό εργαστήριο γυαλίσματος καλουπιών, με εξειδίκευση τα injection,για να καλύψει ένα τότε μεγάλο κενό που υπήρχε στον τομέα "Γυάλισμα καλουπιών". Η υψηλή πιστότητα, ποιότητα και απόδοση των μηχανημάτων και αναλωσίμων υλικών, καθώς επίσης, η συνέπεια και η ποιότητα εργασίας είναι παράγοντες που καθιέρωσαν την εταιρεία στον χώρο του καλουπιού.

Η ανάπτυξη της εταιρείας ήταν σταθερή και συνεχής με αποτέλεσμα σήμερα στα ιδιόκτητα γραφεία της να έχουν επεκταθεί οι δραστηριότητές της πέρα από την παροχή υπηρεσιών και σε άλλους τομείς, όπως αναγομώσεις και συγκολλήσεις μετάλλων με ψυχρές μεθόδους π.χ. ψυχρό παλμικό Tig ή Laser, πρωτοτυποποίηση μετάλλων με τεχνολογία SLM, πάντα όμως μέσα στα πλαίσια κατασκευής, επισκευής και γυαλίσματος καλουπιών και εξαρτημάτων.

Ο κ. Μανώλης Μαρινάκης μηχανολόγος και ιδιοκτήτης της εταιρείας, έχοντας εμπειρία και τεχνογνωσία από το 1981 πάνω στα καλούπια και έχοντας παρακολουθήσει σεμινάρια μαζί με τους συνεργάτες του σε Γερμανία και Ελβετία πάνω στον τομέα του γυαλίσματος, δηλώνει ότι: "Στόχος της εταιρείας μας είναι το Ελληνικό προϊόν να μην υστερεί σε τίποτα σε σχέση με τα αντίστοιχα Ευρωπαϊκά όσον αφορά την εμφάνιση".


MANΩΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ Αλκιβιάδου 51 - Πειραιάς  T.K. 18532 Τηλ. 2104112589 Fax. 2104137529   info@novapax.gr
 
.